Direct naar
AIGT VACATURES
Direct naar
OIGT VACATURES

Wetenschap


De AIGT dient kennis te hebben van het opzetten, uitvoeren en beschrijven van een wetenschappelijk onderzoek. Daarbij is het kunnen interpreteren van wetenschappelijke literatuur een vereiste. Kandidaten voor de opleiding hebben bij voorkeur enige wetenschappelijke ervaring.

Tijdens de NTC wordt aandacht besteed aan het doen van onderzoek in een laaginkomensland en in het onderdeel Buitenland zal in toenemende mate het doen van onderzoek worden opgenomen. Vanuit het buitenland geeft Hinari toegang tot wetenschappelijke literatuur.

De Academische Raad voor de Stichting OIGT adviseert het opleidingsinstituut over de wetenschappelijke inhoud van de opleiding en ziet toe op het wetenschappelijke niveau van de opleidingsonderdelen.

Het OIGT is gelieerd aan de Nederlandse Vereniging voor Tropengeneeskunde en Internationale Gezondheidszorg (NVTG). Met deze wetenschappelijke vereniging, waaraan diverse werkgroepen zijn verbonden, is nauw contact. Een aantal werkgroepen is betrokken bij de organisatie van de cursusdagen voor de aios-IGT.
Opleidingsinstituut Internationale Gezondheidszorg en Tropengeneeskunde
© Copyright 2023
Contact
Beheer
Privacyverklaring
Deze website is ontwikkeld door
Romilan ICT