Direct naar
DE VACATURES »

Portfolio


Documentatie van voortgang en beoordeling vindt plaats in het digitale portfolio. De aios, alsmede de opleiders, leden van de opleidersgroep en medewerkers van het opleidingsinstituut hebben toegang hiertoe. In het portfolio bestaat de mogelijkheid verschillende opleidings- en beoordelingsdocumentatie te ontwikkelen, verwerken en archiveren. Het gebruik van het portfolio is een verplicht onderdeel van de opleiding en functioneert als een formeel toetsings- en beoordelingsdocument.


Gebruik portfolio


Voor aanvang van het eerste klinische onderdeel ontvangt de aios inloggegevens voor het portfolio. Vanaf dat moment kan hij of zij gebruik maken van verschillende beoordelingsformulieren en deze delen met opleiders van de opleidingsinrichting.
Iedere opleider heeft een eigen account in het portfolio. De aios is verantwoordelijk voor zijn of haar eigen beoordeling en daarbij ook of het portfolio toegankelijk is voor de opleider. Nieuwe gegevens kunnen worden opgevraagd via portfolio@oigt.nl.


Bewaarplicht


Het opleidingsinstituut heeft een beperkte bewaarplicht van de portfolio’s. Voor aios/afgestudeerden zal het mogelijk zijn hun gegevens uit het portfolio te downloaden opdat ze deze zelf kunnen bewaren en beheren.
Opleidingsinstituut Internationale Gezondheidszorg en Tropengeneeskunde
© Copyright 2019
Contact
Beheer
Deze website is ontwikkeld door Romilan ICT